PTT Srbija potpisuje ugovor sa Železnicama Srbije

Bez autora
Mar 17 2010

PTT Srbija će potpisati ugovor sa Železnicama Srbije o korišćenju koridora i imovinsko-pravno najčistijih trasa za postavljanje optičkih kablova na teritoriji cele zemlje. Tako će zadovoljiti potrebu povezivanja najvažnijih poštanskih centara u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, a kasnije nameravaju da pokriju i ostale pravce. To će biti važan preduslov za pojeftinjenje Interneta i svih ostalih usluga.

PTT Srbija potpisuje ugovor sa Železnicama SrbijePTT Srbija će potpisati ugovor sa Železnicama Srbije o korišćenju koridora i imovinsko-pravno najčistijih trasa za postavljanje optičkih kablova na teritoriji cele zemlje, najavio danas generalni direktor PTT-a Goran Ćirić.

„Tako ćemo zadovoljiti potrebu povezivanja najvažnijih poštanskih centara u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, a kasnije nameravamo da pokrijemo i ostale pravce. To će biti važan preduslov za pojeftinjenje Interneta i svih ostalih usluga“, rekao je Ćirić na na okruglom stolu o e-bankingu i e-trgovini, u organizaciji Ekonom:east Media Group.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik